Skip to Main content Skip to Navigation
New interface
Book sections

Chapitre 9. La production d'arômes à partir de co-produits et effluents des IAA

Document type :
Book sections
Complete list of metadata

https://hal-agroparistech.archives-ouvertes.fr/hal-03817972
Contributor : Marwen Moussa Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Monday, October 17, 2022 - 3:33:45 PM
Last modification on : Saturday, November 19, 2022 - 3:34:24 AM

File

Chapitre 9_Athes Moussa Spinnl...
Files produced by the author(s)

Identifiers

  • HAL Id : hal-03817972, version 1

Citation

Violaine Athès, Marwen Moussa, Henry-Éric Spinnler. Chapitre 9. La production d'arômes à partir de co-produits et effluents des IAA. Chimie verte et industries agroalimentaires Vers une bioéconomie durable Coordonnateur : BAUMBERGER Stéphanie Directeur de Collection : BELLON-FONTAINE Marie-Noëlle, 2020. ⟨hal-03817972⟩

Share

Metrics

Record views

0

Files downloads

0