Impact of cooking processes on protein digestion in Humans
Marion Oberli
(1)
,
A. Marsset-Baglieri
(1)
,
Gheorghe Airinei
(2)
,
Véronique Santé-Lhoutellier
(3)
,
Didier Remond
(4)
,
Robert Benamouzig
(5)
,
Angélique Foucault-Simonin
(1)
,
Gilles Fromentin
(1)
,
Daniel Tome´
(1)
,
Claire C. Gaudichon
(1)
Véronique Santé-Lhoutellier
- Function : Author
- PersonId : 736752
- IdHAL : veronique-suzanne-sante-lhoutellier
- ORCID : 0000-0003-2149-7661
- IdRef : 139509216
Didier Remond
- Function : Author
- PersonId : 738923
- IdHAL : dremond
- ORCID : 0000-0003-4430-0067
- IdRef : 187228728
Robert Benamouzig
- Function : Author
- PersonId : 895630
Claire C. Gaudichon
- Function : Author
- PersonId : 14336
- IdHAL : claire-gaudichon
- ORCID : 0000-0002-0983-4760
- IdRef : 162454554