The Influence of Protein Intake on Calcium Balance

Type de document :
Chapitre d'ouvrage
Victor R. Preedy. Calcium: Chemistry, Analysis, Function and Effects , Royal Society of Chemistry, pp.223-236, 2016, Food and Nutritional Components in Focus, 978-1-84973-887-3. 〈http://pubs.rsc.org/en/content/ebook/978-1-84973-887-3〉
Liste complète des métadonnées

https://hal-agroparistech.archives-ouvertes.fr/hal-01588121
Contributeur : Eva Legras <>
Soumis le : vendredi 15 septembre 2017 - 10:32:21
Dernière modification le : lundi 9 octobre 2017 - 15:23:50

Identifiants

  • HAL Id : hal-01588121, version 1

Citation

Emilien Rouy, Daniel Tomé. The Influence of Protein Intake on Calcium Balance . Victor R. Preedy. Calcium: Chemistry, Analysis, Function and Effects , Royal Society of Chemistry, pp.223-236, 2016, Food and Nutritional Components in Focus, 978-1-84973-887-3. 〈http://pubs.rsc.org/en/content/ebook/978-1-84973-887-3〉. 〈hal-01588121〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

31