A Role for “Omics” Technologies in Exploration of the Seed Nutritional Quality - AgroParisTech Accéder directement au contenu
Chapitre D'ouvrage Année : 2012

A Role for “Omics” Technologies in Exploration of the Seed Nutritional Quality

Marc Galland
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 970576
Gwendal Cueff
Aurélie Baldy
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 970637
Dominique D. Job
  • Fonction : Auteur
Loïc Rajjou
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01584151 , version 1 (08-09-2017)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01584151 , version 1

Citer

Marc Galland, Imen I. Lounifi, Gwendal Cueff, Aurélie Baldy, Halima H. Morin, et al.. A Role for “Omics” Technologies in Exploration of the Seed Nutritional Quality. Ganesh K. Agrawal; Randeep Rakwal. Seed Development: OMICS Technologies toward Improvement of Seed Quality and Crop Yield, pp.477-501, 2012, 978-94-007-4748-7. ⟨hal-01584151⟩
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