Development of a sensory tool to help biscuit formulation: predictive descriptors of the dough processability - AgroParisTech Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2012

Development of a sensory tool to help biscuit formulation: predictive descriptors of the dough processability

C. Petitjean
  • Fonction : Auteur
P. Roussel
  • Fonction : Auteur
P. Aymard
  • Fonction : Auteur
S. Berland
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01566964 , version 1 (21-07-2017)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01566964 , version 1

Citer

C. Petitjean, P. Roussel, P. Aymard, S. Berland, C. Michon. Development of a sensory tool to help biscuit formulation: predictive descriptors of the dough processability. Journée organisée par le Pôle de compétitivité "Céréale Vallée" , May 2012, Clermont-Ferrand France. ⟨hal-01566964⟩
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