Impact of carrageenan/starch interactions on neutral dairy dessert creams microstructure by means of multiple staining and CLSM - AgroParisTech Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2013

Impact of carrageenan/starch interactions on neutral dairy dessert creams microstructure by means of multiple staining and CLSM

A. Matignon
  • Fonction : Auteur
P. Barey
  • Fonction : Auteur
M. Desprairies
  • Fonction : Auteur
S. Mauduit
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01566847 , version 1 (21-07-2017)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01566847 , version 1

Citer

A. Matignon, J.M. Sieffermann, P. Barey, M. Desprairies, S. Mauduit, et al.. Impact of carrageenan/starch interactions on neutral dairy dessert creams microstructure by means of multiple staining and CLSM. Food Symposium , Apr 2013, Louvain Belgium. ⟨hal-01566847⟩
33 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More