Microstructure set up of neutral dairy desserts - AgroParisTech Accéder directement au contenu
Communication Dans Un Congrès Année : 2013

Microstructure set up of neutral dairy desserts

A. Matignon
  • Fonction : Auteur
G. Moulin
  • Fonction : Auteur
P. Barey
  • Fonction : Auteur
M. Desprairies
  • Fonction : Auteur
S. Mauduit
  • Fonction : Auteur
C. Michon
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01566837 , version 1 (21-07-2017)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01566837 , version 1

Citer

A. Matignon, G. Moulin, P. Barey, M. Desprairies, S. Mauduit, et al.. Microstructure set up of neutral dairy desserts. DREAM Project International Conference “From Model Foods to Food Models , Jun 2013, Nantes France. ⟨hal-01566837⟩
31 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More