Starch gelatinization in carrageenan solutions: exclusions, adsorption or obsorption of carrageenan chains by starch granules

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Communication dans un congrès
International Symposium of Food Rheology and Structure (ISFRS), Apr 2012, Zurich Switzerland. pp.298, 2012, Abstract Book of the 6th International Symposium on Food Rheology and Structure (ISFRS 2012)
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Contributeur : Armelle Sielinou <>
Soumis le : vendredi 21 juillet 2017 - 12:07:23
Dernière modification le : mercredi 11 juillet 2018 - 01:05:52

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  • HAL Id : hal-01566804, version 1

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A. Matignon, D. Huc, P. Barey, M. Desprairies, S. Mauduit, et al.. Starch gelatinization in carrageenan solutions: exclusions, adsorption or obsorption of carrageenan chains by starch granules. International Symposium of Food Rheology and Structure (ISFRS), Apr 2012, Zurich Switzerland. pp.298, 2012, Abstract Book of the 6th International Symposium on Food Rheology and Structure (ISFRS 2012). 〈hal-01566804〉

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