Changes in biochemical and sensory parameters in industrial blue veined cheeses in different packagings - AgroParisTech Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Dairy Journal Année : 2016

Changes in biochemical and sensory parameters in industrial blue veined cheeses in different packagings

Caroline Chatelard-Chauvin
  • Fonction : Auteur
C. Gayard
  • Fonction : Auteur
E. Rifa
  • Fonction : Auteur
P. Bouchard
S. Hulin
  • Fonction : Auteur
M.-C. Montel
  • Fonction : Auteur

Résumé

no abstract
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01565150 , version 1 (19-07-2017)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01565150 , version 1

Citer

P. Duval, Caroline Chatelard-Chauvin, C. Gayard, E. Rifa, P. Bouchard, et al.. Changes in biochemical and sensory parameters in industrial blue veined cheeses in different packagings. International Dairy Journal, 2016. ⟨hal-01565150⟩
39 Consultations
0 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More