Effects of the percentage of concentrate on rumen fermentation, nutrient digestibility, plasma metabolites, , milk composition in mid-lactation goats

Type de document :
Article dans une revue
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2011, 94 (8), pp.3960-3972
Liste complète des métadonnées

https://hal-agroparistech.archives-ouvertes.fr/hal-01561444
Contributeur : Armelle Sielinou <>
Soumis le : mercredi 12 juillet 2017 - 17:24:23
Dernière modification le : jeudi 13 juillet 2017 - 09:19:46

Identifiants

  • HAL Id : hal-01561444, version 1

Collections

Citation

Amélie Serment, P. Schmidely, S. Giger-Reverdin, Daniel Sauvant, Patrick Chapoutot. Effects of the percentage of concentrate on rumen fermentation, nutrient digestibility, plasma metabolites, , milk composition in mid-lactation goats. Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2011, 94 (8), pp.3960-3972. 〈hal-01561444〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

34