Fermentation pH Influences the Physiological-State Dynamics of Lactobacillus bulgaricus CFL1 during pH-Controlled Culture

Type de document :
Article dans une revue
Applied and Environmental Microbiology, American Society for Microbiology, 2009, 75 (13), pp.4374 - 4381. 〈10.1128/AEM.02725-08〉
Liste complète des métadonnées

https://hal-agroparistech.archives-ouvertes.fr/hal-01560803
Contributeur : Catherine Beal <>
Soumis le : mercredi 12 juillet 2017 - 06:51:03
Dernière modification le : lundi 11 septembre 2017 - 17:18:12

Lien texte intégral

Identifiants

Collections

Citation

Aline Rault, Marielle Bouix, Catherine Béal. Fermentation pH Influences the Physiological-State Dynamics of Lactobacillus bulgaricus CFL1 during pH-Controlled Culture. Applied and Environmental Microbiology, American Society for Microbiology, 2009, 75 (13), pp.4374 - 4381. 〈10.1128/AEM.02725-08〉. 〈hal-01560803〉

Partager

Métriques

Consultations de la notice

69